Nyárindító gördeszkás verseny Óbudán

A harmadik kerületi lokálok nagy örömére a tavaly ősszel a Padka Project gondozásában debütáló Laktanya utcai skatepark elérkezett az első rendezvényéhez. Mivel a pályának eddig nem volt hivatalos megnyitója ezért június 6-án tulajdonképpen egy szezonkezdő-megnyitó rendezvénynek ad majd otthon a skatepark! A részletekhez olvass tovább!

2015. június 6. - Verseny a laktanya utcai skateparkban Óbudán

2015. június 6. – Verseny a laktanya utcai skateparkban Óbudán

Június 6-án 10 órakor indul majd a szombati kis banzáj az Njoy szervezésében, ahol több mint 100 ezer forint összdíjazással, valamint értékes tárgy nyereményekkel jutalmazzák majd a legjobb amatőr ridereket (kategóriák: 16 év alatt,16 év felett, Szponzorált/Open) a következő cégek felajánlásából: Stég, Criminal Skateshop, Skullcandy, Minimal Art Family, a proknak a Monster készül díjjal.

Ezen kívül egy rendhagyó legjobb trükk versennyel a gördeszkamag.hu is készül: a Be(er)st Trick keretein belül 10 ezer forintot nyerhet az, aki sörrel a kezében (amit szintén a Gmag.hu biztosít a vállalkozó kedvűeknek) a legjobb trükköt landolja a gapen.

Pontos és friss infókat a verseny Facebook eseményében találtok!

Személyes tapasztalataimra alapozva valószínűleg egy jó hangulatú valamint családias rendezvényre számíthatunk, ezért bátran ajánljuk ezt kis hétvégi mókát mindenkinek, aki egy kis szabadidővel rendelkezik. Mi biztosan kint leszünk de addig is itt egy kis kedvcsináló videó az Ettemboro-s srácokról Óbudán.

A laktanya utcai skateparkot könnyű megközelíteni: a H5 HÉV, illetve az 1-es villamos Szentlélek téri megállójától kb. 3 perc séta, a 34-es, a 106-os, a 134-es, a 9-es, 86-os buszokról pedig a Flórián téri megállónál kell leszállni, onnan kb. 5 perc alatt érhető el a park.

Június 6-án találkozunk Óbudán a skateparkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×