Utó-húsvét adidas módra

Nemrégiben bemutattuk nektek a Nike húsvéti kollekcióját, emiatt úgy gondoltuk az adidas „hímes tojásai” sem maradhatnak ki. Vigyázat, a tovább után húsvéti hangulattal találkozhattok! 🙂

adidas_basketball_easter_2015

Az adidas húsvéti kollekciója

A Nike-val ellentétben, ahol cipőnként más-más színekkel és grafikákkal dolgoztak, az adidas egységes arculatot álmodott meg idei kosaras vonalának. A kollekció tényleg húsvéti hangulatot áraszt: mintha gyerekek válogatták volna össze a nekik tetsző színeket, és szabad kezet kaptak volna a cipőfestés terén is.

adidas_basketball_easter_dlillard1

D Lillard 1

Az alacsony szárú kosaras cipőt kedvelőknek lehet jó választás Damien Lillard cipője. Az amúgy is feltűnő csukát a pasztel színek még különlegesebbé teszik.

adidas_basketball_easter_drose5

D Rose 5

A D Rose 5 a technikailag legfejlettebb cipő a trióból. Immár 5 éve finomítják, hogy az egykori MVP-nek a lehető legjobb lábbelit tudják biztosítani. A Boost-nak köszönhetően nem kell benne úgy óvatoskodni, mintha tojásokon lépkednétek.

adidas_basketball_easter_jwall1

J Wall 1

Idén a Washington Wizards irányítója, John Wall is megkapta adidas signature lépőjét. A kiváló idényt futó All-star cipője sem maradhatott ki a festésből.

Személy szerint nekem az adidas kollekciója ezúttal jobban átadja a húsvéti hangulatot, mint a Nike által összerakott pack. Nektek melyik tetszik jobban?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×