NBA All-star visszatekintő sneaker szemüvegen keresztül

Az NBA All-star gála minden évben a kosárlabda ünnepét jelenti, melyet szerencsénkre a sportszergyártók is igyekeznek maximálisan kihasználni. Az idei évben talán az eddigi legtöbb új megjelenést láthattuk, melyeket most egyetlen cikkbe gyűjtünk nektek a tovább után!

kevin_hart_nba_allstar_2015

Kevin Hart a Celebrity meccs MVP trófeájával

adidas

Az adidas legnagyobb dobása minden bizonnyal a régóta várt Kanye West kollekció bemutatása volt. Bár konkrétan nem az All-star gálán, de azzal egy időben és szintén New York-ban, a divathéten leplezték le a legnagyobb felhajtással övezett előadó első adidas kollabjait.

adidas_kanye_west

adidas x Kanye West divatbemutató

A német márka a kosárlabda pályán az egyszerűségre törekedett. Letisztult, fehér színbe öltöztette sportcentrikus cipőit. Ezek között megtalálhatjuk az újonnan bemutatott Futurestar Boost-ot, amit a márka legendás kosaras cipője, a Pro Model ihletett. A Superstar 45. évfordulója alkalmából a klasszikusból átvett kagylóorral felturbózott D Rose 5-ot. Illetve a már korábban bemutatott J Wall 1-on és a D Lillard 1-t.  Továbbá feltűnt egy nem várt modell is: az új Crazylight, természetesen egy kis Boost-tal megfűszerezve.

adidas_crazylight_boost_nba_allstar_2015

adidas Crazylight Boost

Csillogásból jutott a pályán kívülre az általunk is bemutatott Xeno pack-nak köszönhetően. Továbbá érkezett egy New York témájú Flux trió is.

adidas_zxflux_nba_allstar_2015

Staten Island, Brooklyn és Manhattan ihlette ZX Fluxok

 

Air Jordan

A Jordan márka „Gyöngy” kollekciójával jelentkezett az All-star gálán, mely az alábbi cipőket tartalmazza: XX9, Melo M11, CP3.VIII és Super.Fly 3. Mindegyik lépőt a fehér és ezüst színek jellemzik. A gyöngyök csillogását pedig 3M technológiával oldották meg.

air_jordan_basketball_nba_allstar_2015

Az Air Jordan „Pearl” kollekció

Természetesen új retro modellek is bemutatásra kerültek az All-star gála hétvégéjén. A márka felelevenítette a „Laser” mintás cipőit, és a Jordan X-ből is egy ütős duót mutatott be. Az összes bemutatott Jordan-t az alábbi fotón láthatjátok:

air_jordan_nba_allstar_2015

Ütős darabok az Air Jordan-től

A legextrább talán mégis a szintén az All-star alkalmával bemutatott, és a parkettán többször feltűnő XX9 „Photo reel” volt, amire a márka lógójának alapjául szolgáló fényképet nyomták.

air_jordan_xx9_photoreel

Air Jordan XX9 „Photo reel”

 

Ewing Athletics

A Ewing Athletics az 1990-es All-star gála mezéből merített ihletet a klasszikus, Ewing 33 cipőjéhez. Patrick Ewing ugyanis akkor viselte ezt a modellt először a parkettán. Csillogásból jutott erre a cipőre is: a csillagok az orrán világítanak a sötétben! 🙂

ewingathletics_ewing33_allstar_2015

Ewing Athletics Ewing 33

 

Nike

A kosárlabda sportág legerősebb márkája New York híres építészeti megoldásaiból merített ihletett All-star kollekciójához. A Kobe X-t az 1964-es Világkiállításra épített földgömb, a KD7-t a Brooklyn híd, a Kyrie 1-t a városháza metrómegállója, míg a LeBron XII-et a Flatiron épület ihlette. Természetesen a Jordan-nél megismert csillogás ezeken a cipőkön is visszaköszön.

nike_basketball_nba_allstar_2015

A Nike All-star kollekciója

A Nike gondolt a nézőkre is, így megjelentetet egy lifestyle pack-ot is az esemény kapcsán. A kvartett legerősebb darabja szerintem a Foamposite Mirror, de természetsen az AF 1, a Dunk és a Lunarwavy Sky is igen jól sikerültek!

nike_nba_allstar_2015

Nike lifestyle pack az All-starra

Divat fronton ugyan az adidas vitte a prímet, de a Nike is kihasított magának egy kis szeletet. John Elliott designer segítségével a LeBron XII-ből alkottak egy egészen letisztult, szép színkombójú modellt a kifutókra.

nike_john_elliott_lebron_xii

Nike x John Elliott LeBron XII

 

Reebok

Az idei All-staron Shaquille O’Neal is visszatért! Legalábbis a Reebok Shaq Attaq képében a Packer Shoes és a Sneakersnstuff jóvoltából.

reebok_shaq_attaq_allstar_2015

Reebok Shaq Attaq

 

Under Armour

Ahogy korábban beszámoltunk róla Steph Curry is megkapta jól megérdemelt signature cipőjét, mely természetesen kijött külön All-star változatban. Ezen kívül Steph egy alacsony szárú változatot is viselt a hárompontos dobó versenyen, amit magabiztosan be is húzott.

underarmour_curryone_nba_allstar_2015

Under Armour Curry One „Dark Matter”

 

A cikk ugyan nagyon hosszú lett, de még így sem fért bele minden! Azt hiszem ez hűen tükrözi milyen termékeny All-star gálán vagyunk túl sneaker szempontból.

A cikk összeállításában a SoleCollector volt segítségünkre.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×