NOMIS és TECHNINE cuccok a STÉGBEN

Két olyan márka jelent meg Budapesten a múlt héten, melyet eddig csak külföldi videókból ismerhettünk. A Technine a leggengszterebb snowboard brand a piacon – ha lehet ilyet mondani – nem csak grafikái, XXXL csapata, hanem a krú által szervezett bulik is hírhedtek. Az ISPO-n (melyet nevezzünk az extrémsportok szakkiállításának és Münchenben tartják) minden évben az ő standjukon megy a legnagyobb afterparty. A Nomis talán kevésbé ismert, de egyre népszerűbb márka Európában is. Simon Chamberlain testvéreivel alapította a céget és tört be extra hosszú hoodiejaival a piacra. A két amcsi brand kabátjai, pulcsijai és felsői most a STÉG-ben is megtalálhatóak egy harmadik bónusz márkával a Holdennel egyetemben. A folytatásban következik még kis márkatöri és persze az itthon kapható cuccok.

Snowboard kabátok a STÉG-ből

Snowboard kabátok a STÉG-ből

A Technine Cold World című videójával történelmet írt, amikor is csak hip-hop zenére csúszó fehér gengszter sztiló srácok mutatták be az utcai snowboardozás jelenét. A mozi még mindig motiváló és trükkjei klasszikusak. Ha még nem láttátok, akkor most itt az idő! Ha szeretitek a bő cuccokat és a nagy feliratokat, akkor ez a márka lesz a nyerő a pályákon. Bár cuccaik sokszor túlzóak, de a hegyoldalak rengetegében mint tudjuk minden szolidabb hatású, mint az utcán, így egy Technine szett is havon adja ki a legjobban.

A Technine jellemzői a bő cuccok és a hip-hop stílusjegyek

A Technine jellemzői a bő cuccok és a hip-hop stílusjegyek

A Nomis próbálkozott már fűthető pulóverrel és plüss baseball sapikkal is és egyik sem sikerült rosszul! Idén a színes és szintén nagy logós cuccok mennek náluk is. A kabátok mellett érkeztek pólók és lazítós atléták is a STÉG-be, hogy a hütte buliban is legyen mit villantani. A prémium minőség a kabátok tapintásakor realizálódik, 10.000 grammos kabátjaiknál nem opció az átázás. A Nomisnál idén a retro megjelenésre is rápörögtek, itt is a nagy feliratok és logók dominálnak bizonyos modelleken. A logó ne tévesszen meg titeket, nem az Osiris kezdett el technikai snowboardos cuccokat gyártani, csak hasonló a két deszkás brand központi ikonja.

Nomis kabátok a STÉG-ből

Nomis kabátok a STÉG-ből

Baller style dzseki

Baller style dzseki

Nomis kabik a STÉG-ből

Nomis kabik a STÉG-ből

A Holden szintén amerikai márka és női kabijaik is hódítanak. A fiúknak két színben is érkezett masszívan bélelt pufi stílusú kabijukból, ami a jeges hideg szélben is a társunk lesz és nem kell majd a hüttébe menekülnünk előre. Holden cuccokból is inkább nagy méretek érkeztek a STÉG-be, ezeknek a daraboknak pedig megvan az az előnye, hogy nagyobb mozgás szabadságot adnak a lejtőkön. A másik, amit ne felejtsetek el, hogy a derékig érő snowboard kabik már a csajoknál is kimentek a divatból.

Holden kabik a STÉG-ből

Holden kabik a STÉG-ből

Még várhatóak nagy havak az idei szezonban, szóval irány a STÉG, mivel a fenti cuccok, most 50% kedvezménnyel kaphatóak! Nomis, Technine és Holden a Villányi út 36-ban!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×