Edzésre termett: Nike Metcon 1

Nike Metcon 1

Nike Metcon 1

Amikor bemegyünk egy konditerembe, vagy ki a szabad levegőre valamilyen edzésre, rendszerint a párnázott futócipők, a retro Air Maxek és a nagysikerű Nike Free-k valamelyikével találkozhatunk. Sok sportágnak/mozgásfajtának (kosárlabda, foci, etc.) megvan a saját cipője, miért épp a mostanában egyre jobban divatba jövő Cross Trainingnek – mely különböző fajtájú és típusú feladatokból áll, a súlyzóstól a négyütemű fekvőtámaszig – ne lenne ilyen? Részletek a Tovább… után!

A Nike Metcon 1 pontosan erre a célra készült – és még jól is néz ki! 🙂
A lépőt arra tervezték, hogy túlélje a súlyemelések, az ugrások, a csúszás-mászás, valamint a futás viszontagságait, igazi konditermi cipő! Mi sem példázza jól ezt a címet, mint azok a finomságok, amik nagy segítséget jelenthetnek a keményen edzőknek, a cipő oldalán található merevebb rész például a kötélmászáskor lesz nagy segítség, míg jól tapadó, ugyanakkor mozgásra kész gumitalp a termek padlóján nyújthat extra  könnyebbséget.

Színeket tekintve sem szerénykedhet a sú, az első kombó egy igazi gym-ready szürke-limezöld-fehér varáció. Itthoni megjelenéséről még nincs információnk, de amint lesz, frissítjük a cikket!

Nektek, hogy tetszik? Várós?

Nike Metcon 1

Nike Metcon 1

Nike Metcon 1

Nike Metcon 1

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×