Sneaker Raktár Live a KRG03-n is!

Irigykedve nézed a külföldi cipőtalálkozókat, ahol jobbnál jobb sneakereket lehet beszerezni? Jó hírünk van: a Kicks R Good 03-on mindezt Te is megteheted! Gyere el december 6-án a PeCsába és vásárolj/árulj kedvedre! Részletek a tovább után!

KRG_sneaker_raktar

Kicsk R Good sneaker raktár live! december 6-án a PeCsában

A tengerentúli ‘sneaker con’-okhoz hasonlóan a Kicks R Good egyik fő célja, hogy összehozza a hazai sneaker keresletet a kínálattal. A Sneaker Raktár Facebook csoport ismét megelevenedik, így az eladók nemcsak a virtuális térben, hanem személyesen is találkozhatnak a sneakerheadekkel! Hozd el te is eladósorba került cipőidet és add le Sneaker Raktár Live! asztalnál – legfeljebb három párat, 10% sikerdíj ellenében –, vagy válogass a mások által hozott darabokból. Persze ne “cipőturira” számíts, csak kifogástalan állapotú, fullos sneakerek cserélhetnek gazdát a Sneaker Raktár Live asztalain. Ha nagyobb player vagy a sneaker game-ben, akkor 10 000 Ft-ért saját asztalt is bérelhetsz, hogy max. 30 pár cipődet pénzzé tehesd. Mindkét lehetőségről a raktar@kicksrgood.com e-mail címen érdeklődhetsz.

Figyelem: a pénztárcád ne felejtsd otthon! Hátha megtetszik egy-két pár a kínálatból 🙂

Sneaker Raktár Live!

Gazdagítanád a Sneaker Raktár Live cipőkínálatát? Amennyiben max. 3 pár – jó állapotú, tiszta, lehetőleg dobozos – cipőtől válnál meg akár a helyszínre is elhozhatod, és leadhatod a közös asztalnál. Ha nem akarsz a rendezvényre cipekedni, kérj egy jelentkezési lapot a raktar@kicksrgood.com e-mail címen, és vidd be a Wesselényi utcai BP Shopba a kitöltött dokumentumot és a cipőket. Amennyiben a rendezvény vége előtt eljönnél, akkor természetesen napközben bármikor és elhozhatod a cipőd, de ha szeretnél esélyt adni arra, hogy nap végéig gazdára találhasson, nyugodtan otthagyhatod. Ha végül mégsem sikerül eladni, a következő héten a már említett Wesselényi utcai BP Shopban veheted át a sneakereid.

Sneaker Raktár Live!

Sneaker Raktár Live!

Asztalfoglalás

Ha saját asztalt szeretnél, szeretnétek barátaiddal mindenképp jelezzétek a megadott e-mail címen december 3-ig! Kérlek vegyétek figyelembe, hogy 30 párban van maximalizálva az asztalon elhelyezhető cipők száma. Természetesen a jó, tiszta állapot itt is elvárt.

KRG_sneaker_raktar_asztalfoglalás

Bármilyen kérdésed van az asztalfoglalással kapcsolatban, írj a képen látható e-mail címre!

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×