A komplett Air Jordan enciklopédia

Egy korábban bemutatott Sneaker könyv mellett most a figyelmetekbe ajánlanék egy másik olvasmányt is. Egyelőre még csak tervezési fázisban van, de Kickstarteren indult egy project, hogy könyvbe foglalják az összes megjelent Jordan cipőt. Nem kis elhatározás ez, de mindenképp értékelendő kezdeményezés, ugyanis a kötetet közel 500 oldalasra tervezik, benne pedig több mint 1300 kép lenne megcsodálható. Részletekhez katt a képre!

encyclopedia-of-air jordan-01

Encyclopedia of Air Jordan #1

Keménykötésűre tervezik, így mindenképp egy tartós dologról beszélhetünk, ha egyszer megjelenik. Mint fentebb említettem, Kickstarterre vitték a projectet, és a meghatározott összeget bőven meghaladták a lelkes sneakerhead-ek, így a megjelenésnek semmi akadálya nem lehet.

encyclopedia-of-air jordan-02

Encyclopedia of Air Jordan #2

Számunkra már csak az a fő kérdés, hogy az egyik hazai kiadó ismét bevállalja egy hasonló remekmű megjelentetését, vagy esetleg az internetet kell segítségül hívnunk, és megrendelnünk ezt az egyedülálló gyűjteményt. Ha esetleg valaki még adakozni szeretne, megteheti itt: Encyclopedia of Air Jordan sneakers

Szerk: időközben lejárt a határidő, és sikeresen zárult a kezdeményezés 🙂

Kickstarter

Aki esetleg nem tudná, mit is jelent ez, röviden annyi a lényeg, hogy ha valakinek van bármilyen ötlete, találmánya,elképzelése stb. feldobja ezt az oldalra, és megjelöli, hogy kb. mennyi pénzre lenne szüksége a megvalósításhoz. Az emberek pedig, ha tetszik nekik az ötlet, adnak rá pénzt , és az összegyűlt összeg függvényében megvalósulhat a dolog, ha pedig nem jön össze annyi $ , akkor mindenki visszakapja a pénzét. Az adakozási kedvet növelhetik azzal, hogy az adakozók olcsóbban jutnak hozzá az adott termékhez, többet kapnak belőle és hasonlók.

 

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×