Már itthon is kapható az Air Max Lunar1

Az 1987-es Air Max forradalom óta megannyi változatot megélt a széria. A 2008-ban bemutatott Lunarlon technológia mára szintén beépült a köztudatba és megszámolhatatlan számú felsőrész alatt láthattuk már. Most a kettő egyesülésével pedig megszületett a legkönnyebb AM modell, melyet nagyjából egy hete a hazai Nike Store-okban is megvásárolhatunk. Az ujító varrásmentes orrrészt már láthattuk korábban is és bár tompítja a klasszikus varrások adta mélységeket, a klasszikus sziluett és részletek messziről feltűnnek. A könnyed légáteresztő képességű mesh panelek gondoskodnak a Nike lifestyle vonalától megszokott sportos kényelemről. A Nike Westend, Mammut és Árkád üzletekben a piros/szürke/fehér, illetve a neon/szürke/fehér friss megjelenések már kaphatóak és, ahogy a Lunar90 esetében is folyamatosan várjuk az új színeket a nyár végére és az őszre. A folytatásban még érdekességek a Lunar technológiáról és az új modellről, illetve egy kisvideó vár Titeket!

Itt a legkönnyebb Air Max

Itt a legkönnyebb Air Max

A talpminta minimálisan lett megvariálva

A talpminta minimálisan lett megvariálva

Profilból a szürke modell

Profilból a szürke modell

Piros/szürke/fehér színállásban

Piros/szürke/fehér színállásban

Elmondhatjuk, hogy az új Air Max modell gerincét a Lunar talp adja. A Nike mérnökeinek a technológia kifejlesztésekor nehézséget okozott, hogy ezt a habos matériát a megfelelő tulajdonságokkal ruházzák fel. Egy rugalmas, mégis ellenálló talpszerkezetet akartak alkotni, amivel a lábadon egy maratont is lefuthatsz, de akár zsákolni is tudsz benne. Hogy lássátok, milyen energiákat emészt fel egy ilyen ujító technológia bevezetése, az első bemutatott prototípust követően még 3 évbe telt, mire  a Nike piacra dobta az első Lunarlon modellt. Azóta a deszkás vonalon is megjelentek a Lunar modellek, mint az SB Lunar Janoski, vagy a friss SB P-ROD 8 modell. Tehát csillapítás és rugalmasság egyben, erről szól a Lunar. Az Air Max légtalp ezzel kiegészítve tényleg egy „felhőn járok” érzést ad a viselőnek, így ez a hybrid nálunk is kedvenc lesz.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×