Egy kreatív újdonság a Suprától: Estaban

Úgy látszik, a piros cipőkkel nem tudnak leállni a márkák (szerencsére :-)), most a kreatívabb, elvadultabb modellekben bővelkedő Supra örvendeztetett meg minket Stevie Williams pro modelljével, az Estabannal – full pirosban (is). A márkának egyébként nem ez az első tűzszínű csukája, többek között a Skytop IV is elérhető (volt) ebben a messzeföldön híres színvilágban.

Itt a Supra Esteban

Itt a Supra Esteban

A 90-es évek philadelphiai deszkás fenegyereke által tervezett lépő amellett, hogy dizájnos, a készítők szándéka szerint deszkázásra is tökéletesen alkalmas, hála a gumi talpnak és a memóriahabos Suprafoam betétnek.

A cipő leginkább látható különlegessége a fűzőlyukak elhelyezése, mely V alakban fut végig a lábbeli oldalán.

Itt a Supra Esteban, Steve Williams modellje

Itt a Supra Esteban, Steve Williams modellje

Az Estaban piros verziójánál nehéz elvonatkoztatni a Yeezy II Red Octobertől, azonban két másik színben is elérhető: egy fekete/fehér/zöld verzió, amely talpa világít a sötétben, valamint egy teljesen feketében, amely a kicsit elegánsabb ruhadarabok mellé lehet tökéletes választás.

A cipő már elérhető a suprafootwear.com oldalon azon szerencsések számára, ahova szállít a Supra, egyéb rajongók például a Flatspotról rendelhetik meg, magyarországi megjelenésről még nincs információnk.

Itt a Supra Esteban

Itt a Supra Esteban

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×