Etnies Scout, a nyár fuvallatával

Az Etnies Scout egy könnyű és modern uniszex félcipő a jó időre. Az Etnies Mason Ho-val, a márka által szponzorált szörfössel csinált egy hangulatos kedvcsináló videót, melyben Ho egy kicsit megutaztatja a Scout cipőjét – megnéztem és részemről a kedv megcsinálva, már indulnék is valami egzotikus szörfparadicsomba, ahol hónom alatt a deszkám, és csak egy szál beach short és egy pár Scout van rajtam (plusz egy ilyen cápás tetoválás 🙂 A videó és további részletek a cipőről a tovább után!

Etnies Scout // Mason Ho

Etnies Scout // Mason Ho

Az Etnies Scout egy trendi, vastag, STI Evolution Foam „habszivacs” középtalpból és könnyű, hálós felsőrészből áll. Legalább közepesen szemfüles olvasóink felismerhetik, hogy melyik másik cipőre emlékeztet nagyon a modell vonalvezetése 😉 A vastag talpra kopásálló gumiréteg került, ezt a cipőt tényleg el tudom képzelni, hogy rúgod benne a homokot, néha belegázolsz a vízbe, de akkor sem kell zavarba jönni, ha szúrós sziklákon kell benne sétálni.

Az Etnies ezt a felhasználási módot külön nem emeli ki, de szerintem kajak jó lenne például egy horvátországi nyaraláshoz is, ahol végre nem ezeket a helyben kapható bunkó „sün ellen védő” szandálokat, meg cipőket kellene viselni a sziklás, köves tengerpart megközelítéséhez és a vízbe besétáláshoz. A tengerben pancsolás után egy bőséges édesvizes öblítés és gyors száradás után teljesen stílusos viselet ahhoz, hogy sétálgass este a parti sétányon vagy elmenj benne bulizni a helyi diszkóba 🙂

Kedvenc színeink az Etnies Scout modellből

Kedvenc színeink az Etnies Scout modellből

Elég sok színben elérhető (mármint az Etnies külföldi oldalán, arról nincs infónk, hogy itthon is elérhető lesz-e) a kedvencünk a sötétkék (Dark Navy), a piros (Red) és zöld terepmintás (Camo).

Végül nézd meg ezt a hangulatos stop motion videót, mely Mason Ho szemszögéből mutat be egy jó szörfös tripet. Vigyázat, azonnali nyárvágyat vált ki az emberből 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×