PsychostoreCheck

Folytatódik a hazai streetwear és deszkás boltokat bemutató Store Check sorozatunk, ezúttal a Westendben található Psychostore üzletbe látogattunk el, ahová elsősorban a DVS, a Lakai, lrg és Metal Mulisha cuccok miatt érdemes elmennetek. Cipők, sapkák, pólók, téli ruhák… nézzetek velünk körbe a tovább után!

[caption id="attachment_29627" align="alignnone" width="620"]Megnéztük a Psychostore-t a Westendben Megnéztük a Psychostore-t a Westendben[/caption]

A Psychostore üzletet a Westend City Center bevásárlóközpont aluljárószintén találjátok, hivatalos „címe” a Kosztolányi Dezső nagykörút 40., de mivel szerintem ember nem ismeri a Westend belső „utcahálózatának” az elnevezését, ezért az talán többet segít, ha úgy mondom, hogy az aluljárószinten a SPAR-ral és a Burger Kinggel szemben, a sarkon található.

Psychostore (Westend aluljárószint, Kosztolányi Dezső Nagykörút 40., közel a SPAR-hoz és a Burger Kinghez)

Psychostore (Westend aluljárószint, Kosztolányi Dezső Nagykörút 40.)

Az üzletben Gábor, az üzlet alapítója és tulajdonosa, a pult mögött pedig régi ismerősünk, Marco fogadott minket, akivel anno BMX-es interjút is csináltunk. Gábor elmesélte, hogy az üzlet alapítását egy olyan időszakban határozta el, amikor sok ideje volt agyalni dolgokon, ekkor forrott ki a Psychostore ötlete, ami nemcsak egy üzlet, de egyben webshop is. Az alapelv nagyon egyenes: olyan termékeket árusítsanak, amit maguk is szívesen hordanak vagy hordanának, és olyan deszkás, BMX-es, ridereket támogatnak, akik ugyanebben a világban mozognak, ugyanígy gondolkodnak.

A Psychostoreban az underground és a deszkás stílushoz tartozó márkákat találod meg, például elég sok LRG cuccot. Az LRG kreatív, underground stílusú ruhákat készít, Gábor úgy mondta, hogy „prémium underground”, tehát egyáltalán nem gagyi cuccokról van szó, jó anyagokból, ötletes és stílusos mintákkal, grafikákkal dolgoznak. Bőven találhatsz LRG pólókat, pulcsikat nadrágokat, kabátokat és sapkákat az üzletben.

Ruházat terén még az FMX gyökerekkel rendelkező Metal Mulisha, és a kaliforniai deszkás márka, a Lakai márkákból tartanak nagyobb választékot.

Psychostore Store Check @ Westend

Psychostore Store Check @ Westend

Psychostore Store Check @ Westend - kabátok, pólók, pulcsik

Psychostore Store Check @ Westend – kabátok, pólók, pulcsik

A cipőfalon leginkább a DVS és a Lakai modelljei sorakoznak, ezekből az elmúlt hetekben egy-egy cipőszemle is készült itt a boxban (a Lakai cipőszemlét itt, a DVS cipőszemlét pedig itt nézheted meg). Ezen kívül még Etnies cipőket is találhatsz a Psychostore-ban. Alapvetően tehát deszkás cipőmárkákból válogathatsz, de persze nem szigorúan csak deszkázásra: a BMX-esek is könnyen találnak itt a megfelelő modellt, és persze utcai viseletre is stílusos és kényelmes a cipők legnagyobb része. Ahogy a cipőszemlékben is megmutattuk, számos téli, „bakancsos” felépítésű cipőt is találsz, amiben nem kell tartani attól, hogy fázni fog a lábad, vagy beszivárog a latyak.

Psychostore Store Check @ Westend - Lakai, DVS és Etnies cipők

Psychostore Store Check @ Westend – Lakai, DVS és Etnies cipők

És persze a sapkákról se feledkezzünk meg: egy nagyon gazdagon megpakolt sapkafalon sorakoznak a fullcapek, snapbackek (ezek jó része New Era gyártmány) és a kötött sapik. Több, mint százféle fajtából választhatsz az LRG, Metal Mulisha, DGK, Grenade és Hoppipolla márkákból.

Psychostore Store Check @ Westend - főként LRG, Metal Mulisha és Lakai a sapkafalon

Psychostore Store Check @ Westend – főként LRG, Metal Mulisha és Lakai a sapkafalon

Psychostore Store Check @ Westend - sapkák és cipők

Psychostore Store Check @ Westend – sapkák és cipők

 

Marcot felállítottuk a pult mögül és megkértük, hogy mutasson néhány aktuális cuccot a Psychostore választékából 🙂 Profi hoszteszeket megszégyenítő, megnyerő mosolyával prezentálta nekünk ezt két LRG kabit: a bal oldali széldzsekit (ami persze aláöltözéssel hidegebb időre is jó) és a jobb oldali kabátot, melynek a háta a most elég menő camo mintázatú.

Psychostore Store Check @ Westend - Az ajánlat két LRG kabi

Psychostore Store Check @ Westend – Az ajánlat két LRG kabi

Hogy a deszkás vonal se maradjon ki, a következő szett tetőtől talpig „gyémántos”: A Lakai és a Diamond Supply Co. együttműködésében született kollekcióban van kapucnis póló és kötött sapka is, de legmenőbb eleme a már korábban bemutatott Lakai Telford cipő, amely menő kék, és az elegáns hatású karamellbarna és fekete színekben is kapható.

Psychostore Store Check @ Westend - Marco tetőtől talpig Lakai x Diamond Supply cuccokban

Psychostore Store Check @ Westend – Marco tetőtől talpig Lakai x Diamond Supply cuccokban

A kék Telfordot én is felpróbáltam, és meg kellett állapítanom, hogy nem csak kézbevéve, de lábon is eléggé bejön, és ezzel nem voltam egyedül: fotósunknak Marcinak annyira bejött a barna változat, hogy le is csapott egyre a Store Check végeztével 🙂

Psychostore Store Check @ Westend - Lakai Telford x Diamond Supply Co. kollab

Psychostore Store Check @ Westend – Lakai Telford x Diamond Supply Co. kollab

A cipőkből a Psychostore krú még ezt a DVS Vaport ajánlja a figyelmetekbe, elsősorban deszkásra. A cipő tulajdonságairól korábban már részletesen írtunk őszi DVS cipőszemlénkben, most csak annyit tennénk hozzá, hogy megbizonyosodtunk róla, hogy lábon is jól néz ki a cipő 🙂

Psychostore Store Check @ Westend -  DVS Vapor deszkás cipő

Psychostore Store Check @ Westend – DVS Vapor deszkás cipő

A bolt körbejárása közben futott be Karkossiák Zsolti, akinek feltettünk pár kérdést deszkázásról, cipőkről, majd a snowboard felé is elkanyarodtunk 🙂 Ezekről hamarosan egy külön mini-interjúban olvashattok 🙂

Ha a cikkünk felkeltette az érdeklődéseteket és benéznétek a Psychostore-ba, akkor itt van pár hasznos infó:

Cím:  1062 Budapest, Váci út 1-3. (WESTEND CITY CENTER aluljárószint, Kosztolányi Dezső nagykörút 40.)
Nyitva tartás: Hétfőtől – szombatig 10-21, vasárnap 10-19 óráig.
Ha kérdésed van, akkor a +36 70 9845039 telefonszámon, Skype-on „psychostore” név alatt vagy a info@psychostore.hu e-mail címen érdeklődhetsz!

Ha messze laksz (vagy egyszerűen csak lusta kényelmes vagy), akkor neten is megveheted a kiszemelt cuccot, a Psychostore webshopjában.

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic blog format! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The full look of your site is great, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
  • […] Nemrég néztünk szét a Psychostoreban, ahol persze a cipőket is alaposan szemügyre vettük, sőt egyet a Psychostore csapatával közösen kiválasztottunk, hogy egy karácsony-after ajándékként kisorsoljuk a sneakerbox olvasói között 🙂 A kiszemelt DVS Vapor egy jó kis deszkás cipő, de nem csak deszkásoknak ajánljuk. Nyerd meg te a cipőt, jelentkezz most, tovább! […]

×