Akomplice x J. Dilla Capsule Collection

Az Akomplice egy igazán egyedi kollekcióval lep meg minket így novemberre. A legendás hip-hop producer J Dilla előtt tiszteleg a brand ruháival, melyeket egy különleges lemez tesz teljessé. A bakeliten Joey Bada$$ pörgeti a rímeket Dilla „Two Lips” alapjára. A textileken hatalmas printek és, ahogy JD a fellegekből nézz le ránk elkap minket az anekdotázós hangulat, hogy felemlegessük azokat a bulikat, melyeken az öreg beatjeire emeltük magasba a kezünket. A pulcsik fehér és fekete alapszínén gyönyörűen mutatnak az égkék minták, illetve a kollekció része egy full print t-shirt is. Ahogy azt már több Akomplice kollabnál is láthattuk, jótékony célokat szolgál a mostani megjelenés is, mivel a cuccokból befolyó összeg 100 százalékát a hátrányos helyzetű detroiti és brooklyni gyerekek zene oktatására fordítják. Keressétek a cuccokat az Akomplice oldalán.

[caption id="attachment_29209" align="aligncenter" width="620"]Maximum respect Maximum respect*katt a képre a Galériához[/caption] [caption id="attachment_29210" align="aligncenter" width="620"]J Dilla grafikák minden mennyiségben J Dilla grafikák minden mennyiségben[/caption]   [caption id="attachment_29211" align="aligncenter" width="620"]T-shirt T-shirt[/caption] [caption id="attachment_29212" align="aligncenter" width="620"]Full print T Full print T[/caption]    ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×