Freegun rider mini interjúk: Kis Beni és Bodnár Bencő

A Freegun magyarországi támogatottjainak köre szépen gyarapodik! Első körös mini interjúinkban a teamből két wakeboardost, Bodnár Bencót és Kis Benit kérdeztük aktuális dolgokról-terveikről és hogy melyik a kedvenc három mintájuk a Freegun alsónadrágokból. Hamarosan pedig jön a második kör, két BMX-es riderrel a Freegun csapatból. Tovább!

Freegun mini interjú Kis Benivel és Bodnár Bencóval

Freegun mini interjú Kis Benivel és Bodnár Bencóval

Kis Beni

Benivel nemrég egy nagyinterjút is olvashattatok itt a sneakerboxon, akkor nagyrészt a téllel és snowboardozással kapcsolatban kérdeztük, most pedig feltettünk neki párat a nyári wakeboardos tervekről, rákérdeztünk egy a sporttól némileg független megmérettetés sikerére is, és egy kis hiányosságra, ami eléggé szemet szúró volt 😀

Kis Beni double attack (Fotó: Kis Zsigmond)

Kis Beni double attack (Fotó: Kis Zsigmond)

Melyik az a magyar és külföldi verseny, amin biztosan látni fogunk téged? Milyen eredmény vagy beadandó trükk van kitűzve erre a szezonra?
Az összes magyar versenyen el szeretnék indulni és mindegyiken dobogós helyet elérni, továbbá részt venni a jövő évi kubai világjátékok kvalifikációs versenyein, a cél a kijutás! Ezek között a versenyek között van az Európa bajnokság Franciaországban és a világbajnokság Fülöp-szigeteken. Trükkök terén, az idei szezonban megszeretném tanulni a double sbend to blinde-ot, a railey 5-ot, és az 1080-at is be szeretném adni.

Te is most érettségiztél, neked mi volt a legkönnyebb és mi volt a legnehezebb?
Szerencsére nem okozott túl nagy gondot egyik sem. A matek volt az egyetlen amire egész sokat tanultam sulin kívül is és végül 5-ös lett. Azért a töri szóbeli még okozhat meglepetést, főleg, hogy a szóbeli nyár közepén lesz.

Na és mikor lesz újra fullos fogsorod?
Fullos fogsorom június végén lesz. Már alig várom, hogy körülbelül 8 év után újra beleharaphassak egy almába, bár már egészen megszoktam. A vége felé már az sem zavart, ha fog nélkül kellett megvillantanom a mosolyom 😀

Még nem fullos a fogsor :D

Még nem fullos a fogsor 😀

Melyik három tetszik a legjobban a Freegun minták közül?
Az első a Premium boxerek közül a Toy, a második a  Bulo minta fehér színe, és a Bido-ból a sárga.

Beni TOP3 Freegun boxere

Beni TOP3 Freegun boxere

 

Bodnár Bencő

Bodnár Bence hasonlóan Benihez az omszki kábelpályán csúszik a legtöbbet, és amikor nem wakeboarddal a lábán a trükköket dobálja, akkor szívesen bedobja a horgot is. Tervezzük, hogy vele is készítünk egy nagyinterjút még a nyár elején, bemelegítésként feltettünk neki is pár kérdést.

Ha kitalálhatnál egy wakeboard elemet, akkor mi lenne az?
Mindenképpen step-up elemet csinálnék, gappel a közepén, fél méternél nagyobb átmérővel. Vagy egy vas handrailt bármilyen formában. Rajzoltam is 😀

A Terv - ha valaki esetleg összerakná, akkor szóljon, megyünk fotózni :D

A Terv – ha valaki esetleg összerakná, akkor szóljon, megyünk fotózni 😀

Mi volt a legegzotikusabb vagy különlegesebb hely, ahol wakeboardoztál?
Talán minden hazai rider tudja, milyen az igazi siófoki naplementében csúszni a tükör vízen… Nekem ez a spot az, ami a legkülönlegesebb mind közül.

Ha egy fél évig csak az egyiket csinálhatnád a háromból és a másik kettőt nem, akkor mit választanál: a wakeboard deszkát, a vadászpuskát vagy a pecabotot?
Számomra ez az a kérdés, amire nagyon nehéz válaszolnom. Nagyon nehéz lenne kizárni az életemből bármelyiket is. Mindhárom „sport” nagyon szorosan kapcsolódik hozzám, és kiskorom óta az életem része. Ha muszaj választanom akkor wakeboardot csinálnám, a társaság és a versenyzés miatt. DE mivel szerencsére nem kell választanom, maradok a megszállottja mindháromnak 😀

Bodnár Bencő vulcan nose grab @ Omszk (Fotó: Vaskó Gábor)

Bodnár Bencő vulcan nose grab @ Omszk (Fotó: Vaskó Gábor) – Katt még képért!

Bodnár Bencő nose bonk @ Omszk (Fotó: Vaskó Gábor)

Bodnár Bencő nose bonk @ Omszk (Fotó: Vaskó Gábor)

Melyik az a három Freegun minta, ami a legjobban bejön?
Az első szintén egy Premium, a Fakir, a második az amerikai zászlós kék Flag minta, a harmadik pedig a fekete-sárga gyümölcsös Smil.

Bencő kedvenc Freegun mintái

Bencő kedvenc Freegun mintái

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×