Store 13 Pearl Store Check

Egy szavatok sem lehet Csajok! 🙂 Ez kedves ismerősöm, Leves kommentje a facebookon. És milyen igaza van. Eddig sem volt mission impossible jó snowboard-freeski cuccokat venni a Karolina úton, de amióta a nagytesótól pár lépésnyire megnyitott a Store 13 Pearl, tényleg nem lehet egy szavunk se. Nézz be velünk a tovább után!

Store 13 Pearl storecheck: csajcuccok, csajoktól csajoknak

Store 13 Pearl storecheck: csajcuccok, csajoktól csajoknak

A raklapokból összeállított üzletbelső NG műve, és szerintem nagyon eredetire sikerült. A sok fa miatt már az ajtóban hütte feelingem volt 🙂 A bolt nem túlzsúfolt, jól átlátható, és a laza elrendezés miatt van egy „már mindent kipakoltam-mit vegyek fel?” érzésed, ami nagyon barátságossá teszi a helyet. A jobb oldalon, végig a raklapokon találod a technikai cuccokat, az aláöltözőkkel kezdődik a fal, ezt követik a kabátok-nadrágok: Burton, Armada, Billabong és egy kis Nike Snowboarding. A bolt közepén lévő 2 raklap-állványon laknak most akciós cuccok. Válogathatsz bőven utcai és technikai ruhákból és kiegészítőkből is.

Store 13 Pearl storecheck

Store 13 Pearl storecheck

A bejárattal szemközt kapott helyet a hardware szekció, a Burton snowboardok a maguk állványában, a bakancsok a falon. Jó a választék deszkából is, kötésből is, volt bőven típus, minta és méret is. Bakancsból a Burton mellett találsz DC-t és Nike-t is, és a síelők is nézhetnek maguknak valót.

Store 13 Pearl storecheck: bakancsok, kötések

Store 13 Pearl storecheck: bakancsok, kötések * Kattints még több képhez! *

Store 13 Pearl storecheck: egy kis ízelítő a deckekből

Store 13 Pearl storecheck: egy kis ízelítő a deckekből

Az üzlet bal felét – a pulton innen és túl – az apróságok foglalják el. Szó szerint is, mivel elől nagyon komoly kínálat van gyerek cuccokból a future team ridereknek; beljebb pedig sapkák, sálak, maszkok és kesztyűk kiabálják, hogy „vigyél haza!”.

Store 13 Pearl storecheck: "apróságok" kézre-fejre-nyakba

Store 13 Pearl storecheck: "apróságok" kézre-fejre-nyakba

...és Burton bébiruha a "jövő ridereinek"

…és Burton bébiruha a "jövő ridereinek"

Összességében nagyon jó a Pearl designja, funkcióban és árban is változatos a kínálat, de ami miatt szerintem üt a bolt, az a staff. Egész egyszerűen azért, mert mindenki szakmabeli, aktívan űzik is azt, amiről beszélnek, nyilván tisztában vannak azzal, hogy mi az a 10.000/10.000, megmondják ha valami nem jó neked és hoznak olyat, ami jó. Jót csúszni jó cuccokban lehet és ezt nyilván nem a színre, hanem a funkcionalitásra értem. Aki még csak most kezd a snowboarddal /skivel ismerkedni, annak különösen fontos, hogy hozzáértők keze közé kerüljön, mert sok sz…rt lehet a piacon kapni, és egy átázott, hideg szett vagy egy nem jó méretű/tulajdonságú deszka tuti nem lesz jó élmény.

Store 13 Pearl storecheck: Nixon órák

Store 13 Pearl storecheck: Nixon órák

Store 13 Pearl storecheck: boardos smukk, boardos csajoknak

Store 13 Pearl storecheck: boardos smukk, boardos csajoknak

Store 13 Pearl storecheck: Mit érne egy női bolt, CIPŐ nélkül?

Store 13 Pearl storecheck: Mit érne egy női bolt, CIPŐ nélkül?

Ízelítőül két rider megmutat egy-egy szettet, hogy kedvet kapjatok!

Visy Dóri természetesen Armada összeállítást rakott össze (a zárójelekben a színek):
Kindle jacket (lime): 20.000 mm/20.000 g, azaz nagyon víz és szélálló, standard fit kabát nagyon meleg színben
Decker pants (fuchsia): A nadrág is 20.000mm/20.000g, és slim fit fazon.
A kabátban és a nadrágban is a Recco Avalanche Rescue System működik, ez egy radar technológiás rendszer, ami lavina esetén a gyors és sikeres megtalálást segíti.
Mens Ration pulóver (lime): Ezt az Aquaphobic („vízfóbiás”) pulcsit a fiúktól csórta Dóri, nincs is ezzel semmi baj 🙂 Jó hosszú (long fit) ütős színe van és speciális poliészter/pamut keverék a külsején taszítja a vizet, belül pedig jó puha.
Icon tee póló (black): Egy laza alap logos póló, ami a hegyen kívül is megállja a helyét.

Store 13 Pearl storecheck: NG és Dóri ajánlott szettjei

Store 13 Pearl storecheck: NG és Dóri ajánlott szettjei

NG (Czika Krisztina) pedig Burtont:
Contact jacket (zest): A Burton 4-en skáláján 3-as melegségű, laza boyfriend fit kabát (egy aláöltözővel tökéletesen meleg), 20.000mm/20.000g ez is, mikro ezüst szálak vannak a kritikus részeken beleszőve, hogy mindig frissen mosott érzésed legyen benne.
Society pant (rum raisin): Sig fit, azaz standard (nem slim) fazon, 10.000mm/5.000g, közepesen meleg nadrág. Van, aki nadrágból és kabátból is a kifejezetten meleget és a magas vízállóságút favorizálja (boardosok ugye sokat ülnek a hóban), mások a vékonyabb nadrág – melegebb kabát kombinációra esküsznek, ez teljesen egyéni preferencia.

A lényeg, hogy a cél a Karolina 17/a, egy szavunk se lehet 🙂 Az odatalálást és a nyitvatartást megtalálod a Store13 fiúrészlegéről szóló cikkünkben!

Girl power!

Girl power!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×