Fundango nyereményjáték

Nemrég olvashattatok Store Check sorozatunkban a Fundango márkaüzletről, mint a Fundango cuccok egyik legfőbb lelőhelyéről, de ha nagy a távolság, vagy szimplán kényelmes vagy, akkor a neten is vásárolhatsz, a dockyard.hu webshopból. A Fundangoval közös nyereményjátékunkban összeválogathatsz magadnak egy street szettet és megnyerheted azt! És ez még nem minden: azok is jól járnak, akiknek a sorsoláson nem kedvezett a szerencse, mert kapnak egy e-kupont, amivel 20% kedvezménnyel vásárolhatnak Fundango street vagy technikai ruhát a Fundango márkaüzletben. További információhoz és a jelentkezéshez a játékba katt a továbbra!

Fundango nyereményjáték a DCY webshopban

Válassz ki egy Fundango street szettet a Dockyard webshopból és nyerd meg!

Budapesten és nagyobb vidéki városokban lakóknak nem egy nagy kihívás, ha Fundango cuccot akarnak beszerezni: elég elmenni a Fundango márkaüzletbe a Westendbe, vagy a négy budapesti vagy tizenegy vidéki Dockyard üzlet valamelyikébe, de azoknak, akik távolabb élnek, a netes vásárlás tényleg jó lehetőség, hogy beszerezhessék ugyanezeket a cuccokat.

Kezdheted is a nézelődést, azzal a kellemes tudattal, hogy most elég ha csak kiválasztod, hogy mit látnál magadon szívesen és lehet, hogy te leszel az a szerencsés srác vagy csaj, aki a kiválasztott szettet megkapja a Fundangotól!

Még azt is megcukrozzuk, ha esetleg nem te nyernél 😉 Mindenkinek, aki a játékba való jelentkezésekor kéri, január 23-ig a regisztrációnál megadott e-mail címére küldünk egy termék vásárlásakor felhasználható, 20%-os kedvezményre jogosító e-kupont, amit február 11-ig használhat fel aFundango márkaüzletben a Westendben. Az e-kupon igénylése természetesen nem jár vásárlási kötelezettséggel, csak akkor használod fel, ha szeretnéd.

Így jelentkezhetsz:

1) Válassz ki egy Fundango nadrágot, egy pólót vagy inget és egy pulóvert a Dockyard webshopból!

Ha megvan a listád, hogy mit szeretnél megnyerni, jegyezd fel a termék nevét és a színkódját és persze a méretedet! Ha biztos akarsz lenni benne, hogy a jót írsz fel, segítségért kattints ide.

2) Ide kattintva jelentkezz a játékba!

Jelentkezési időszak: 2012. január 7-16.
A nyerteseket legkésőbb 2012. január 20-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni.
A jelentkezők közül egy fiút és egy lányt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a dockyard.hu webshopból kapják meg kiválasztott ajándék ruhájukat! Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban! Az esetleges többszöri jelentkezéseket sorsolás előtt töröljük!

Egyéb tudnivalók:
A nyeremény a dockyard.hu webshop aktuális Fundango kínálatából tetszés szerint kiválasztott egy darab utcai nadrág, egy darab póló vagy ing, illetve egy darab pulóver. Ha bármely okból (pl. méret- vagy készlethiány) nem tudják a kiválasztott termékeket biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik terméket választhatsz a kínálatból. A nyertesek mellé összesen három fiú és három lány tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyerteseket nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 7 napon belül! Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted. A 20% kedvezményre jogosító e-kupon részletes felhasználási feltételeit megtalálod a kuponon!

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome weblog structure! How long have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The whole look of your web site is magnificent, let alone the content! You can see similar here ecommerce
  • Levi szerint:

    Először is gratulálok a lány nyertesnek! Én meg kaptam a cuccokat és baromi jók. Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar megjött. Ja és szerintem azok se csüggedjenek akik nem nyertek semmit. Valószínű lesz még bőven nyeremény játék. Sok sikert mindenkinek!!!

    • gergő szerint:

      Köszi a visszaszólást Levi! A gyorsaság a Dockyard webshop munkatársainak köszönhető 🙂 A Fundango nevében is kívánjuk, hogy viseld jókedvvel a cuccokat 🙂 Ha tudsz lőni magadról egy sztárfotót az új cuccaidban, azt szívesen feltolnánk a FB üzenőfalunkra.

  • gergő szerint:

    Sort kerítettünk a sorsolásra, kihúztuk a srác és csaj nyertesünket is és emailben értesítettük őket. A szabályok szerint január 27-ig várjuk a visszajelzésüket, ha nem jelentkeznek, akkor a tartaléknyertesek egyikéé a nyeremény!

    Nyerteseink:
    Kristóf Levente, Budapest
    Lengyel Barbara, Balatonszabadi

    Gratulálunk nekik! Akik nem nyertek, és kérték, hogy küldjünk hamarosan megkapják kedvezményre jogosító kuponjaikat!

  • Tibi szerint:

    Ma derül ki a nyertes?

  • gmatee. szerint:

    megvoltmár a sorsoláss? 🙂

  • noor szerint:

    remélem szerencsém lesz*-*

  • Kari szerint:

    hát ha végre nekem is szerencsém lesz 🙂

  • barby szerint:

    én meg kétszer kutyagumiba léptem.. nah? 😀 pech vagy szerencse? majd kiderül..

  • zele szerint:

    láttam hulló csillagot, én leszek az 1ik nyertes, ugye? 😀

  • bala'zs szerint:

    megvolt 😀

×