Supra Society II – a 2010-es őszi színválaszték

A Sneaker Freaker szállította a hírt, hogy milyen színek lesznek Terry Kennedy szupermagas szárú signature Supra Society cipőjéből idén ősszel. A cipőről és Terry Kennedyről korábban már olvashattatok itt nálunk, most pedig lehet csemegézni, hogy melyik tetszik az új felhozatalból 🙂 Nagyon rajta vagyunk, hogy a Garage Store csapattól megtudjuk, hogy milyen Society (meg úgy általában Supra) választékkal számolhatunk itthon most ősszel, addig is ne szégyenlősködjetek, mondjátok el a Hozzászólásokban a tovább után, hogy melyik szín jön be a legjobban!

Supra Society 2010 őszi színek - szavazz, hogy melyik jön be a legjobban!

Supra Society 2010 őszi színek – szavazz, hogy melyik jön be a legjobban!

Mind a kilenc színváltozat ugyanazt tudja felépítésben: vulkanizált talp, a talp egész hosszában végigérő SupraFoam középtalp, PU memória talpbetét, neopren belső borítás, dupla tépőzár, „jól csúszó” viaszolt fűzők. Amiben a színeken kívül különböznek, azok a felsőrészhez felhasznált anyagok. Kattints a képre a nagyításhoz!

A felső sorban az első világoskék-szürke (Teal Steel FG) Society hasított bőrből készül klasszik fehér talppal, a második tengerészkék (Navy) vászonból, természetes gumi színű talppal, az első sort a fekete (Black/Green) változat zárja, hálós mintájú szintetikus felsőrésszel és zöld csíkos talppal.

A középső sor elején a királykék hasított bőr-fekete festett bőr kombináció (Royal /Black) látható, ezt követi a fekete selyemfényű, az ígéret szerint nagyobb kopásállóságú TUF bőrből készült tökfekete (Black Satin TUF) változat, majd a sor végén egy szimplább, a szürke kétféle árnyalatával, hasított bőrből készült, Warm Grey névre keresztelt változat.

Az alsó sorban a vörösesbarna Burgundy szín hasított bőr és lakkbőr kombinációja, a szép teljesen fehér (White Perf  TUF) példány különlegessége pedig a perforált bőr (ez is a tartós TUF anyagból készült), végül pedig megint egy kevésbé spirább modell – fekete (Black), hasított bőr felsőrész, fehér vulc talp a dupla fekete csíkkal – klásszikus 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×