Etnies és Supra cipők a Skate 3-ban

Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

A Supra blogjára felpakoltak a Skate 3 konzoljátékban választható Supra cipőkről néhány képet. Egy kicsit utánamenve a Skate 3-nak, nem ez az egyetlen érdekesség a játék háza táján, az Etnies például külön Skate 3 cipőt csinált a “valódi világban”. Képek és infók a tovább után!

 

A Skate 3 PS3-ra és Xbox360-ra jött ki most júniusban és az újítások közé tartozik többek között a csapatban deszkázási lehetőség és hogy ezek a csapatok össze is mérhetig erejüket. A játékhoz egy jópofa videó is készült, igazi gördeszkás hall-of-fame-arcok szereplésével.


 

A játékban természetesen hardware, cipő és ruha tekintetében is szinte mindent beszerezhetsz már, mint a való világban, többek között az Etnies, Nike SB, Osiris modellekből választhatsz :) Ami a Suprát illeti úgy láttam, hogy például az itthon is kapható neonzöld Vaider és a Skytop is választható, de persze félcipő is, mint a Dixon, itt vannak még képek.

 

Az Etnies hozta ki a Jameson 2 x EA Skate 3 modellt, mely nyár eleje óta kapható bizonyos amerikai és tengeren inneni üzletekben. A Jameson 2 egy régi sulis vonalvezetésű félcipő, a nyelve és a bélése is vékony, és a varrások nélküli megoldás szolgálja a tartósságot az orr-részen. A cipő talpa rétegezett szerkezetű, vulkanizált gumi járórésszel. A címkén és nyelven is ott figyel a Skate 3 logo.

 

Írta: gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
gergő összes cikke

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek

12 hozzászólás

 1. burik csaba

  NEKEM IS VAN ILYEN CIPÖM PL.supra converse meg rengeteg

 2. lavja

  NINCS működő PS3, pont. hiába vagy informatikus, attól még ps3 emulátor nincs. ha van, kérlek egy linket adj, mert kurva kíváncsi vagyok :D

 3. Klaus@

  J ebben semi vicces nincs -.- info a szakom… és van PS3 emulátor ;) látom értesz hozzá XD

 4. Klaus@

  háát akkor fogom és XBox vagy PS3 emulátorral megldom :)

 5. Klaus@

  szépen meglettek csinálva. :D a supra zöld vaider nagyon jó. meg a lila bullet :DDD sőt méga dead wishes póló is király :D nagyon király. emlékszem az én Etnies RVM midem is benne volt csk az a Skate 2be :D

Szólj hozzá a cikkhez!

 • (nem jelenik meg)XHTML: Használhatod a következő tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>