Etnies és Supra cipők a Skate 3-ban

A Supra blogjára felpakoltak a Skate 3 konzoljátékban választható Supra cipőkről néhány képet. Egy kicsit utánamenve a Skate 3-nak, nem ez az egyetlen érdekesség a játék háza táján, az Etnies például külön Skate 3 cipőt csinált a “valódi világban”. Képek és infók a tovább után!

 

A Skate 3 PS3-ra és Xbox360-ra jött ki most júniusban és az újítások közé tartozik többek között a csapatban deszkázási lehetőség és hogy ezek a csapatok össze is mérhetig erejüket. A játékhoz egy jópofa videó is készült, igazi gördeszkás hall-of-fame-arcok szereplésével.


 

A játékban természetesen hardware, cipő és ruha tekintetében is szinte mindent beszerezhetsz már, mint a való világban, többek között az Etnies, Nike SB, Osiris modellekből választhatsz :) Ami a Suprát illeti úgy láttam, hogy például az itthon is kapható neonzöld Vaider és a Skytop is választható, de persze félcipő is, mint a Dixon, itt vannak még képek.

 

Az Etnies hozta ki a Jameson 2 x EA Skate 3 modellt, mely nyár eleje óta kapható bizonyos amerikai és tengeren inneni üzletekben. A Jameson 2 egy régi sulis vonalvezetésű félcipő, a nyelve és a bélése is vékony, és a varrások nélküli megoldás szolgálja a tartósságot az orr-részen. A cipő talpa rétegezett szerkezetű, vulkanizált gumi járórésszel. A címkén és nyelven is ott figyel a Skate 3 logo.

 

[starreview tpl=43]

gergő

Szeretem a cipőket, de nem vagyok gyűjtő.
gergő összes cikke