Danny Kass eszement Nike Zoom Force 1 snowboard cipői

Nike Snowboardingra érdemes lesz odafigyelni. A Nike snowboard cipők és technikai ruházatat egyre jobban terjednek és meg kell hagyni, eléggé jól összerakott darabok. Ez itt Danny Kass új snowboard cipője, a Nike Zoom Force 1 „Kass 82 Double Tongue”. A snowboard cipő plusz az űrprogramos körítés, amit odatettek mellé elképesztő(en jó 🙂 Ha továbbra kattintasz megnézhetsz még pár „átlagos” Zoom Force 1-et és Danny első „Double Tongue” cipőjét a DK-YS-t is.

Danny Kass és Champ asztronauták készen állnak az űr és a 9000 beadására :D

Danny Kass és Champ asztronauták készen állnak az űr és a 9000 beadására 😀

Először is bemutatnám az alapmodellt, a Nike Zoom Force 1-et. Ennek a snowboard cipőnek a formáját a legendás Air Force 1 ihlette, és alapvetően egy all-mountain cipő. A belső és a külső cipő is fűzős (ellentétben egy csomó márkával, ahol a damilos-megszorítós fűzés most már a belső cipő után a külsőnél is egyre elterjedtebb). A neten fellelhető értékelések és beszámolók szerint rá kell hangolódni agyban a fűzéstechnikára, mert egy kicsit szokatlan, de ha sikerül, akkor sem lazulást sem pedig fájó szorítást nem tapasztaltak.

Nike Zoom Force 1 - két elszálltabb színű baki

Nike Zoom Force 1 – két elszálltabb színű baki

A bakancs kényelmét fokozza a Phylon (egy habosított műanyagfajta) középtalp, a sarok alatt ütéselnyelő párna és a sarkot stabilizáló „kengyel”, a neoprén bélés a lábujjaknál. A keménységről azt lehet tudni, parkban és pályán is jól üzemel, a közepes keménységnél kicsit puhább, a felső tépőzárral lehet a tartást szabályozni.  Színek tekintetében pedig aztán van minden a letisztulttól az elvadultig.

Két visszafogottabb színű Nike Zoom Force 1

Két visszafogottabb színű Nike Zoom Force 1

 

Na de lássuk ezt a különleges kiadást: ez Danny Kass második Zoom Air 1 modellje, és ez is dupla nyelvvel készült és ez is durván feltűnő jelenség (az elsőről pár kép és videó kicsit lejjebb). A „Kass 82 űrmisszió” űrcipője stílusos ezüst és fehér alapon négyzethálós anyagból készült, a lehető legnagyobb USA és Kanada zászlókkal az előreálló külső nyelven (Danny elmondta egy interjúban, hogy azért szereti ezt a kiálló nyelvet, mert jól megfogja a nadrágot). A cipő hátulján ott virít a misszió kellően retro emblémája. A talpak áttetszően jégkék színű műanyagból készültek így látható a minta a talpon.

A Kass 82 misszió hivatalos űrcipője minden irányból :)

A Kass 82 misszió hivatalos űrcipője minden irányból 🙂

 

Ami még a cipőnél is elképesztőbb, az a miniszájt, amit a „missziónak” összeraktak, leforgatott filmek, fotók Danny Kass „hadnagy” és hű társa Champ csimpánz felkészüléséről, hogy megugorják a 9000-et, melyet csak a Holdon tudnak csak végrehajtani. Viccesek és nagyon össze vannak rakva 🙂

 

Amit viszont a mikrositeról sajnos teljesen kifelejtettek a srácok: magáról a snowboard cipőről adatokat, jellemzőket leírni. Minden, amit itt leírtam a Zoom Force 1-ről azt a Nike Snowboarding oldalon kívül találtam, más weblapokon. A cipő egyébként 2010 elején, azaz valamikor a tél közepén lesz elérhető, valószínűleg csak az USA-ban, de lehet, hogy Európába is jut pár darab.

 

Danny Kass Zoom Force 1 DK YS

Danny Kass első duplanyelves Zoom Force snowboard bakija a DK-YS 2009 év elején látott napvilágot, ez sem a visszafogottak közül való, elég hippis lett 🙂 Ezt a videót is érdemes megnézni, amit ehhez készítettek.

A DK-YS nem csak egy snowboard cipő, hanem egy egész kis kollekció, egy pehelyjkönnyű kapucnis aláöltöző és két póló is tartozik hozzá, megfelelően hippi mintával.

Danny Kass Zoom Force 1 DK YS cuccok

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Cinti szerint:

    Én is szívesen rendelnék Zoom Force 1 bakancsot,iszonyat jó! Már mindenhol néztem hol lehetne,de nem találtam semmit.:|

  • Helenin Andrea szerint:

    Sziasztok esetleg nem tudnátok segíteni abban,hogy hol tudnék Nike Zoom Force 1 cipőt venni?kőszi űdv

    • gerGő szerint:

      Andi, megkérdeztem és itthon alapból nem lesz kapható, a Nike forgalmazójától azt az infót kaptam, hogy ha legalább hárman összeállnátok rendelésre, akkor lenne mód behozni az országba…

  • Bagoly szerint:

    egy olyan űrbakancs elég komoly lenne boardozáshoz 😀

  • mano szerint:

    A kollekcio eleg remes, nem hogy itt magyarorszagon, de meg kulfoldon se lenne szabad.. mi ez, keszulunk a 2011-es globalis -fu az en cipom jobb, a tied nem eleg szines.. szezonra ?!
    Bar mindenki maga donti el hogy mit vesz fel, mikor es hogyan, de hat neha mar csodalkozom, hogy ennyire nem neznek tukorbe a jo nepek…Regen mindennek kultusza volt, de ez mar a multe.
    Azert sok sikert mindenkinek…

  • Baksay András szerint:

    Hú, ez elég király kis kollekció lett! Csak itthonra nem jutott, még nekem sem belőle. A videókat mindenképp nézzétek meg, mert halálos. Csimpi.
    A mázlista kollégámnak meg már meg is jött az AF1, cipője az első képről a jobb oldali, hát elmondhatom, életben még komolyabb! 🙂 Mindenki imádja, aki látta.
    Jövő télen ha rendelnek belőle itthon, már lehtne! Boltosok, vegyétek!!! 🙂
    A fogyasztói árak 40-60.000Ft között lesznek.

    Bandi

  • vegi szerint:

    Hippis videó iszonyat jó lett!! Üt!!

×