Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

A sneakerbox.hu blogban eddig megjelent márkák mind külföldiek voltak, ezért külön öröm beszámolni arról, hogy itthon is történik valami jó. Az elmúlt években ismét megszokottá vált, hogy Tisza cipőben látsz arcokat: a “magyar sneaker márka” bebizonyította, hogy nem csak a most nagyon divatos retrohullámot lovagolja meg, hanem tényleg friss stílusú és jól kinéző, utcai cipőket tervez és gyárt, mégpedig nem Kínában, hanem itt Magyarországon. Néhány tetszetős őszi/téli Tisza cipő a tovább után.

Tisza cipő
Tisza cipő

 

A Tisza cipők sport rendeltetése a romkocsma-körtúra utáni hazabiciklizésben vagy a villamos utáni sprintben ki is merül 🙂 Ezek sport ihletésű utcai cipők, amiben kényelmesen ellehetsz egész nap és egész éjjel. Minőségi bőrből készülnek, stílusban és kidolgozottságban is igyekeznek kiemelkedni a középmezőnyből, ezt a cipők ára is tükrözi, a Tisza cipőket  20 000 Ft környékén szerezheted meg.  Szezon elején mindig érdemes lecsekkolni a honlapjukat és gyorsan lecsapni a megtetsző színkombinációkra, mert a darabszámok általában elég limitáltak. A cipőmodellek uniszexek, a csajok és a srácok is találnak maguknak való színeket. Most pedig következzen sneakerbox.hu válogatása, nekünk ezek a Tiszák jöttek be legjobban az őszi-téli eresztésből.

Először itt van a tépőzáras Comfort de Lux modell, felül a fekete/kék szürke, lent pedig a barna/lime és a fehér/magenta/fekete színváltozat.

Tisza Comfort De Lux
Tisza Comfort De Lux
Tisza Comfort De Lux
Tisza Comfort De Lux

 

A Kompact modellből bevállalósabb színek is készültek, néhányat kiválasztottam: a sárgán bejövős a sokszínű T-logo 🙂

Tisza Compakt
Tisza Compakt

 

Bár, ahogy írtam ezek a cipők már nem annyira a retro vonalat erősítik, nem bírtam ki, hogy ne pakoljam ide a Tisza múltjából ezt a reklámfilmet, ami kábé azelőtt készült, hogy megszülettetek volna 😀