Megérkezett a Supra TK Society Magyarországra

Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Már elérhető a Garage Store webshopban, és péntektől a Garage üzletekben is kapható lesz az idei év egyik legkomolyabb (de legalábbis legmagasabb szárú) Supra modellje, a TK Society, Terry Kennedy pro cipője. Kennedy, a Viva la Bam MTV-műsorban ráragasztott nevén “Compton Ass Terry” a hip-hopos deszkás vonalat erősíti, nem csak pro gördeszkás, de TV-celeb és rapper is. Részletek és képek a tovább után.

 

A TK Society is egy szuperdivatos “nigga style” deszkás cipő, az USA-ban nyár elejétől volt elérhető és most ősszel megérkezett kis hazánkba is. A cipő igencsak magas szárának tetejére két tépőzárat tettek, ez a TK Society “védjegye”. A viaszolt cipőfűzőkkel gyorsan tudod meglazítani és meghúzni a cipődet (erre szükség is lehet, ha gyorsan kell cselekedni, pl. mert lőnek rád – ez Terry Kennedyvel már kétszer is megesett). A SupraFoam talpbetét, a neoprén belső bélés és egy neoprén “belső cipő” kényelmet és jó tartást biztosít. Említik még, hogy a cipő jól deszkázható, de majd külön kérném azok jelentkezését a kommentekben, akik deszkáznának ebben a cipőben. A cipő mind a négy színváltozatát (szürke, fekete, lila és piros) megkaphatod a Garage Store boltokban, ha ki tudsz/akarsz csengetni 34.990 Ft-ot ezért a szépségért :)

 

A Supra oldalán azt írják Terryől, hogy kábé fél percre volt szüksége, hogy jó legyen a deszkázásban, két hónapra, hogy szponzorált legyen és három évre, hogy pro riderré váljon. Amikor a 24 éves kaliforniai srác éppen nem deszkával csapatja, akkor éli a Nyugati Part eseménydús mindennapjait: Feltűnt Snoop Dogg Drop It Like It’s Hot, és Mistah Fab Ghost Ride It klipjeiben, az MTV Viva la Bam showban és az ABC Switch! című valóságshowjában, ahol a szereplők egy időre “életet cseréltek” egymással. Kétszer is rálőttek már, de mind a kétszer megúszta.

 

Terry Kennedy tagja a Fly Socitety long beach-i rap formációnak, tavaly csináltak egy klipet a Suprákról, érdemes megnézni :) Úgy tűnik a nigga stylenak elmaradhatatlan része a cipők istenítése, Nelly korábban az Air Force One-ról csinált egy számot és klipet

 

Írta: gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
gergő összes cikke

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek

24 hozzászólás

 1. balazs2424

  A kék socety tk a legeslegjobb *-* nagyonjólenne ha a Garage Storeban is lenne az elsők között lennék aki megvenné…….

 2. Horváth Ákim

  és ezek nem kamuk Gergő bocs hogy most válaszolok

 3. Horváth Ákim

  Sziasztok!
  Ha valaki tudná hogy tudok rendelni Supra cipőt erről a weboldarol kérem mondja meg előre is köszi :D

 4. gerGő

  Szerintem mint mindent a Távol-Keleten… most mondanám, hogy Kína, de lehet, hogy Vietnám :P

 5. adam

  hol gyártják ezek a cipőket eredetileg?? nagyon érdekelne köszi!

 6. gerGő

  Robika, a felsőrésze bőrből van, viszont ez egy 2009 őszi cipő, nem biztos, hogy még kapható…

 7. robika

  a fekete színű,piros talpu tk-nak miből van a felsőrésze?

 8. Chris999666

  szasztok majd miko jönnek meg mer most hívtam 2 hete és nem volt mer am 41 v 42-esbe kéne !!!????

Szólj hozzá a cikkhez!

 • (nem jelenik meg)XHTML: Használhatod a következő tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>